Okulumuz Hakkında

Yazıhüyük Kasabası Bozkır Mahallesi Derinkuyu/NEVŞEHİR
Yazıhüyük Gazi İlkokulu Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

•Öğrenme için en uygun ortamların oluşturulması; •Bilgi beceri ve özgüven sahibi olmalarını •Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemelerini •Eğitim ve öğretimin önem ve gerekliliğinin kavranmasını; •Bilimsel düşünmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; •Eğitim ve bilgi teknolojilerinin optimum kullanımı •Sevgi, saygı, anlayış, paylaşma ve iletişimin önemini kavramalarını; •Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmelerini; •Sosyal, kültürel ve sportif faliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Yazıhüyük kasabasında olup İlçeye 10 Km uzaklıktadır. İl Merkezine İse 40 Km uzaklıkta bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük kasabasında Kasaba merkezine yakın Belediye yanında yer almaktadır

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu