NEVŞEHİR / DERİNKUYU - Yazıhüyük Gazi İlkokulu

Yazıhüyük Gazi İlkokulu

Yazıhüyük Kasabası Bozkır Mahallesi Derinkuyu/NEVŞEHİR
Vizyon
Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
•Öğrenme için en uygun ortamların oluşturulması; •Bilgi beceri ve özgüven sahibi olmalarını •Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemelerini •Eğitim ve öğretimin önem ve gerekliliğinin kavranmasını; •Bilimsel düşünmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; •Eğitim ve bilgi teknolojilerinin optimum kullanımı •Sevgi, saygı, anlayış, paylaşma ve iletişimin önemini kavramalarını; •Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmelerini; •Sosyal, kültürel ve sportif faliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.
4 Etwinning Ulusal Kalite Etiketi Almıştır.
Öğretim Şekli :Normal
Sbah 08;30 ÖĞLE ARASI 12;00 -13;20 Öğleden Sonra 13;20-14;50
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Okulumuzun Kasabada yer alması nedeniyle Belediyemiz tarafından her saat başı araçla İlçe merkezine ulaşımı mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük kasabasında Kasaba merkezine yakın Belediye yanında yer almaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Yazıhüyük kasabasında olup İlçeye 10 Km uzaklıktadır. İl Merkezine İse 40 Km uzaklıkta bulunmaktadır.
Futbol,Satranç,Yakar Top ve Mangala Turnuvaları
Etwinning Projeleri